Sidor

T E M A | U T E R U M



Ett uterum kan vara så mycket. Det kan finnas flera uterum i en trädgård skapade med grönska som väggar och golv, naturligt uppkomna eller av mänsklig hand skapad. Spaljéer, plank, staket och murar ger väldefinierade rum i bland och ibland kan dörrar, fönster och glaspartier liksom sudda ut gränsen mellan inne och ute. En balkong kan vara den underbaraste oas av grönska eller kanske bara erbjuda närhet till sol och vind.

Hur ser ditt uterum ut? Medveten om att det för många har varit ganska knepigt att hitta stunder att fånga en bild eller två ute sista veckan eftersom himlen har varit vidöppen med väldigt jämna mellanrum på de allra flesta håll i vårt land.

Men vi vill ju ändå få ta del och låta oss bli inspirerade av era uterum, såväl bilder som tankar. Därför är det möjligt att länka era temainlägg här på Fabriken ända tills på söndag 6 juli.

Sedan är det dags för oss alla att ta lite semester från Fabriken och under veckorna 28-33 kommer vi inte att samlas här för att blogga kring några speciella torsdagsteman, men det kommer att vara möjligt att länka upp söndagsbilder vid några tillfällen, troligtvis inte alla söndagar. Men man vet aldrig.  Så håll ögonen öppna och titta till Fabriken så att ni inte missar något. Men framför allt så önskar jag er en riktigt fin sommar och hoppas ni får möjligheter att skapa minnen för livet bland solstrålar och regnbågar.
 
 
 

 



FABRIKSLOGGA [140px]
 
 
 

1 kommentar:

  1. Och till dig med Tina. Heja heja heja du som drivit Fabriken för alla oss! Bra jobbat! Ser fram emot att läsa om uterum. Kram till dig!

    SvaraRadera